Fiktív Gasztro Galéria

VIII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

FIKTÍV Gasztró Galéria - A HELY. Ahol még a ketchup is helyben készül. 

Ahol a chili paprikák már helyben termesztettek, és saját készítésben kerülnek az asztalra különböző erősségű krém formájában.

Ahol (saját felelősségre) chili kóstoló versenyt is tartanak olykor.

Ahol chilli vacsorákat tartanak a vendégekkel közösen összeállítva a menüsort, esetenként közösen megfőzve azt. 

Ahol, ha kikéred az Államokból importált legerősebb chiliolajat, alá kell írnod egy nyilatkozatot, hogy csak saját felelősségedre használod. Mert tényleg méreg erős…

Ahol reggelente választja ki a séf, hogy mit fog főzni aznap, és a piacon találja meg a hozzávalókat. Mi több a vendégektől is megkérdezik, mit ennének szívesen. 

Ahol a gondosan kiválasztott steaket maguk érlelik, és ahol folyamatosan kísérleteznek az ízekkel, összetevőkkel.

Ahol több mint 50 különböző whisky közül lehet választani, valamint whisky kóstolót is lehet rendelni, saját tematikus elképzelések alapján, sőt: ahol névre szóló whisky trezor is bérelhető.

Ahol minden hamburgert helyben sütött zsemléből, friss zöldségekkel, csak természetes alapanyagok felhasználásával, prémium minőségű színtiszta marhahúsból készítik, valamint kiváló minőségű hasábburgonyával találják.

Ahol gondoltak azokra is, akik kevésbé szeretik a marhahúst. Ugyanis ők választhatják a csirkeburgert is, a vegetáriánusoknak pedig a Cheddar Burger lehet a kedvencük. Aki pedig elég bátor és szereti az igazán csípőset, az kipróbálhatja a Fiktív Kihívást, amit 1,000,000 scoville erősségű chili kivonattal készítenek!

Ahol eddig már közel 50 kiállítást rendeztek.

A HELY, ahol folyamatosan változó környezetben lehetünk igazán otthon…

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Brit Pásztorkutya Fajtamentők Közhasznú Egyesülete

Brit Pásztorkutya Fajtamentők Közhasznú Egyesülete

Vasmacska KávéZoo

Vasmacska KávéZoo

Golftanya

Golftanya

Mokos Pincészet

Mokos Pincészet